Slagerij Zumbrink

Slagerij Zumbrink

uit eigen keuken

Heeft u geen tijd of zin om te koken? Dan doen wij dat voor u! Gezond en gemakkelijk, voor ieder wat wils. Passend bij elk seizoen en gemaakt in onze professionele keuken. Verse ingrediënten en mooie producten, dat smaakt naar meer!

Bestel eenvoudig in onze webshop shop.slagerijzumbrink.nl.

Vers, gezond en snel op tafel!

Afbeelding

Maaltijden

U kunt bij ons terecht voor kant-en-klare maaltijden. Een uitgebreid assortiment met vele mogelijkheden in een wisselend aanbod. Diverse maaltijden, zoals de gratins en bijvoorbeeld de lasagne worden in een schaaltje verpakt wat zo de oven in kan. Bij het opwarmen smelt het lekker en heeft u een super smakelijke maaltijd.

De maaltijden worden per gewicht verkocht en in magnetronbestendige verpakking verpakt.

KANT-EN-KLARE MAALTIJDEN

boerenkool
zuurkool
hutspot
Nasi
Bami
Babi pangang
Lasagne
PizzaCOMPLETE MAALTIJDEN

Witlof-beenhamschotel
Broccolischotel
Italiaanse gehaktschotel
Runderstoofpot
Spaanse ovenschotel
kip strogranoff gratin

​​​​​​​

Soepen

In onze slagerij verkopen wij heerlijke soepen, allen uit eigen keuken. Bereid uit verse groenten, vlees en kruiden. Heerlijk voor op een koude avond of in de middag een lekker kopje soep.

De soepen worden op de ouderwetse manier, in eigen keuken, gemaakt van verse groenten, met eigengemaakte bouillon en bevat heerlijk veel vleesballetjes. De soep wordt na de productie gelijk ingemaakt in weckpotten. Dit omdat u de soep niet eerst hoeft te ontdooien. In deze potten is de soep minimaal 4 maanden houdbaar.


aspergesoep
Erwtensoep
Champignonsoep
GROENTESOEp
KIPPENSOEp
MOSTERDSOEp
OSSENSTAARTSOEp
RUNDVLEESSOEp
Tomatensoep
Uiensoep