Slagerij Zumbrink

Slagerij Zumbrink

worstmakerij

In onze worstmakerij produceren wij veel eigen worstsoorten en vleeswaren. Echte toppers uit onze moderne worstmakerij zijn de hammen en de gekookte worst. Maar ook alle andere vleeswaren zijn van grote kwaliteit. Wij zouten in de zouterij onze vleeswaren zelf.


Streekleverworst  NIEUW!

Grove donkere leverworst met o.a. paprika en ui

cothenaartjes NIEUW!

Pittige droge worst

Eiersalade GOUD
Rookvlees GOUD!
zachte metworst GOUD!
Leverworst GOUD!
 GROVE ROOKWORSt GOUD!
Boerenmetworst
Ontbijtspek
Rookvlees
Rauwe ham
Snijworst

GEBRADEN GEHAKTBALLEN

Uit eigen keuken komen heerlijke gebraden gehaktballen, gemaakt van half-om-half gehakt en diverse kruiden. Onze gehaktballen doen u denken aan oma’s tijd; met andere woorden ze zijn ouderwetse lekker. U hoeft ze alleen even op te warmen. Gewicht per gehaktbal circa 150 gram.

​​​​​​​

Onze gebraden gehaktballen zijn heerlijk bij de maaltijd, als snack of op de boterham. U ziet een gehaktbal met vele mogelijkheden.


ROLLADEs

Voor een feestelijke maaltijd is een rollade een ideale specialiteit. Wij hebben dan ook diverse rollades voor u in huis.

Runderfiletrollade
VARKENSROLLADE

Naturel, Bourgondisch, Tex mex, bistro en provençaals

Varkenslenderollade
KalfsrolladeCadeautips

CADEAUBON

Een cadeaubon is een leuk geschenk voor elke gelegenheid. De ontvanger kan dan geheel naar eigen smaak een lekker stukje vlees uit zoeken, variërend van een biefstukje tot een complete gourmetschotel. De hoogte van het bedrag geeft u zelf aan.

ABRAHAM EN SARA

Leuk om cadeau te geven als iemand 50 jaar wordt!
Deze pop is ongeveer 50 cm groot.

Prijs per pop inclusief doos: vanaf € 55,00

Afbeelding

varkensvlees

Wist u dat wij uitsluitend duurzaam varkensvlees verkopen?

Dit vlees komt van speciaal geselecteerde boerderijen waar extra aandacht wordt besteed aan dierwelzijn en het milieu.
Elke boer heeft een breed scala aan maatregelen getroffen om energie te besparen en de uitstoot van broeigassen tot een minimum te beperken.

DUURZAAM

Duurzaam betekent bij ons dat de boerderijen zich richten op dierenwelzijn én milieu. Met hun innovatieve aanpak zorgen zij er voor dat de varkens gezonder zijn en een goed leven hebben. Dat begint al bij de zwangere zeug en de biggen. Bovendien gaan alle boeren die zijn aangesloten slim om met energie en waar mogelijk wordt er zelfs zelf energie opgewekt. Inmiddels besparen onze boeren al meer dan 40% op energie.

DIERWELZIJN

De varkenshouders gaan voor gezonde varkens met een goed leven. Omdat een gezonde en relaxte moeder zorgt voor gezonde biggen begint dit al bij de zeug. We hebben bijvoorbeeld aanvullende eisen over hoe lang biggen bij de moeder blijven. Dat zorgt voor verminderde stress bij de moeder en het heeft een bewezen positief effect op de gezondheid van het big.Onze dieren leven in goed verzorgde stallen, een duidelijk dag en nachtritme, goede ventilatie, hoogwaardig veevoer en gezond water.

De gezondheid van het varken is een essentieel onderdeel van zijn welzijn. En in 2010 zijn een aantal boerderijen gestart met een project om antibiotica te reduceren, wat nu al heeft geresulteerd in een antibioticareductie van 90%.Ook hoe je omgaat met een dier heeft invloed op zijn welzijn. En het heeft meetbare effecten op de kwaliteit en houdbaarheid van het eindproduct.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.duurzaamvarkensvlees.nl.

ONZE SCHARRELKIP

Een eerlijk en duurzaam product en ook nog eens 100% Hollands!

De scharrelkip heeft meer leefruimte
Wordt voorzien van strobalen en graanstrooisel
Krijgt gezonde voeding en granen
Heeft een overdekte uitloop
De scharrelkip is van een langzaam groeiend sterk ras
De herkomst van de scharrelkip is gemakkelijk te achterhalen

Afbeelding

Afbeelding

rundvlees

Ons rundvlees is van topkwaliteit vrouwelijke dikbilrunderen, die zorgvuldig worden geselecteerd bij vaste mesters en slachterijen. Hierdoor kunnen wij u fijnste dikbil runderen van constante kwaliteit garanderen. Het welzijn van de dieren is hierdoor vanzelfsprekend.

kalfsvlees

Ons rosé kalfsvlees is van 100% Hollandse afkomst. Een aantal producten hebben wij op voorraad, maar wij kunnen u op bestelling alle kalfsvleesproducten leveren. Heeft u een specifiek product nodig? Neem dan gerust contact met ons op, wij vertellen u graag ons huidige aanbod.

lamsvlees

Deze specialiteit van Hollandse bodem is boterzacht van smaak en structuur en wordt door ons verwerkt in de bekende producten.

Wij leveren het lamsvlees zowel gemarineerd, gekruid als ongekruid.

Lamskoteletjes
Lamsbouten
Lamsrollade
Lamshaasjes

Onze topper is de lamshaas. Dit is het meest fijne deel van het lam. Deze haas is zowel gemarineerd, gekruid en ook naturel een ware delicatesse. De braadtijd is slechts 2 minuten.

Lamsracks

Wij snijden de lamsracks eventueel voor u los.

Afbeelding